Редактор: e-mail: Кадър: БТВНапълно безопасна ваксина против Ковид ще има догодина. Така

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВНапълно безопасна ваксина против Ковид ще има догодина. Така
Коментари Харесай

Напълно безопасна ваксина против Ковид може да има догодина, смята д-р Симидчиев 

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Напълно безвредна ваксина срещу Ковид ще има следващата година. Така счита пулмологът доктор Александър Симидчиев, който разяснява тематиката в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Вече имаме две ваксини, които са ефикасни, само че казусът е с сигурността им, и по тази причина аз персонално нямам доверие, че до края на годината ще имаме ваксина, която ще е и потвърдено ефикасна, и потвърдено безвредна, защото срокът за изпитване на сигурността е малко по-дълъг и малко по-сложен. Тоест, аз допускам, че това ще стане идната година и би трябвало да знаем, че критерият за резултатност на тези ваксини са към 50-60 %. Тоест, те са ваксини, които не са 100 % гарантиращи неналичието на заболяване, и поради това, че към този момент е ясно, че този вирус сякаш има хора, които го боледуват наново, не е ясно до каква степен дълготраен ще бъде имунитетът или това ще бъде една имунизация по сходство на грипната имунизация, която би трябвало да се прави годишно " съобщи той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР